Actualitate

Top 10 cele mai citite şi distribuite articole de pe monitorulcj.ro din 2015

Anul 2015 a trecut, este momentul bilanţurilor! Iată care au fost articolele cu cea mai mare priză la public de pe monitorulcj.ro.

Locul 1: 4 DEȚINUȚI au EVADAT din arestul IPJ Cluj. Au rupt un grilaj de fier şi au sărit un zid din beton. Toţi poliţiştii din judeţ sunt în teren

Articolul a fost publicat în data de 17 ianuarie şi a strâns nu mai puţin de 11.900 de distribuiri pe reţeaua de socializare Facebook. Conform Google Analytics au fost în total 21.581 de afişări de pagină.

Patru deținuți deosebit de periculoși au evadat în data de 17 ianuarie din arestul IPJ Cluj. Imediat, a fost instituită o alertă în tot judeţul pentru căutarea lor. Toţi poliţiştii din judeţul Cluj s-au mobilizat pentru prinderea lor. De asemenea, s-au organizat filtre pe toate drumurile din judeţ, iar poliţiştii verifică fiecare maşină. IPJ Cluj a făcut public pozele celor patru evadaţi. Cei patru au vârste cuprinse între 16 şi 36 de ani.


Puteţi citi articolul integral aici: 4 DEȚINUȚI au EVADAT din arestul IPJ Cluj. Au rupt un grilaj de fier şi au sărit un zid din beton. Toţi poliţiştii din judeţ sunt în teren

Locul 2: Doi tineri antreprenori au reuşit să aducă visul american la Cluj

Articolul a fost publicat în data de 16 aprilie. A strâns 9587 de distribuiri pe Facebook. Potrivit Google Analytics s-au înregistrat 13.880 de afişări de pagină.


Au terminat facultatea şi au luat calea Americii pentru a trăi visul american. Au plecat cu gândul să “fure o idee tare de acolo”, să facă bani şi să încerce ceva pe cont propriu în ţara lor. După patru ani, eforturile lor au dat roade şi sunt foarte aproape să-şi îndeplinească visul. Au reuşit să pună pe picioare o afacere unică pentru Cluj-Napoca, dar şi pentru România.

Puteţi citi articolul integral aici: Doi tineri antreprenori au reuşit să aducă visul american la Cluj - GALERIE FOTO


Locul 3: Locuitorii Clujului declară război festivalului UNTOLD: „Dacă şi la anul veţi avea tupeul şi nesimţirea să-l organizaţi, voi face tot posibilul să vă pun beţe în roate”

Persoanele care locuiesc în centrul Clujului ameninţă că vor boicota organizarea ediţiei a doua a festivalului UNTOLD.

Articolul a fost publicat în data de 4 august. Are în total 13.226 de afişări de pagină conform Google Analytics şi 10.600 de distribuiri pe Facebook.


Puteţi citi articolul integral aici: Locuitorii Clujului declară război festivalului UNTOLD: „Dacă şi la anul veţi avea tupeul şi nesimţirea să-l organizaţi, voi face tot posibilul să vă pun beţe în roate”

Locul 4: Vin simulările de examen: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII despre simularea evaluării naționale și a Bacalaureatului

Articolul a fost publicat în data de 14 ianuarie. Are conform Google Analytics 10.580 afişări de pagină şi 382 de distribuiri pe Facebook.


Luna februarie este luna simulării naționale a examenelor de Evaluare Națională. În Cluj, organizarea va fi ușor diferită față de cea de anul trecut. Astfel de testări vor fi susținute și de liceenii claselor a XI-a și XII-a, care în luna martie vor simula probe ale Bacalaureatului.

Puteţi citi articolul integral aici: Vin simulările de examen: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII despre simularea evaluării naționale și a Bacalaureatului

Locul 5: O tânără de 17 ani, singura care face tatuaje cu henna în Cluj-Napoca

Deşi a fost publicat în 24 iulie 2014, articolul a fost citit în continuare şi în anul 2015. În total a înregistrat 953 de distribuiri pe Facebook şi conform Google Analytics 10.275 de afişări de pagină.

Ana-Maria are 17 ani și din pură pasiune a decis să creeze o atmosferă orientală printre clujeni prin tatuajele henna.

Puteţi citi articolul integral aici: O tânără de 17 ani, singura care face tatuaje cu henna în Cluj-Napoca

Locul 6: Cine a fost băiatul de 18 ani care a murit duminică noaptea în accidentul de la Ciucea

Articolul a fost publicat în data de 22 decembrie şi a strâns peste 5400 de distriburi pe Facebook. Potrivit Gooogle Analytics a strâns 8.885 de afişări de pagină.

Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața într-un accident de mașină care a avut loc duminică noaptea pe raza comunei Ciucea. Tragedia i-a întristat pe toți apropiații săi.

Puteţi citi articolul integral aici: Cine a fost băiatul de 18 ani care a murit duminică noaptea în accidentul de la Ciucea

Locul 7: Accident MORTAL pe DN1 la ieşirea din Gilău! Autoturism SPULBERAT de un TIR – GALERIE FOTO

Articolul a fost postat în data de 10 septembrie. Pe Facebook a adunat 1325 de distriburi, iar pe Google Analytics a strâns 8.711 afişări de pagină.

Un accident rutier mortal a avut loc joi după amiaza pe DN1E60 pe raza localităţii Gilău. În accident au fost implicate două autovehicule, un TIR şi un autoturism. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, ambulanţă, medicină legală, iar circulaţia în zonă se desfăşoară cu dificultate.

Puteţi citi articolul integral aici: Accident MORTAL pe DN1 la ieşirea din Gilău! Autoturism SPULBERAT de un TIR – GALERIE FOTO

Locul 8: A renunţat la meditaţii pentru bacalaureat şi la banchet să-şi strângă bani pentru a-şi începe propria afacere. Primăria i-a omorât visul. „Am crezut că se poate face ceva în ţara asta”

Articolul a fost postat în data de 28 aprilie. Pe reţeaua de socializare Facebook a adunat 5183 de distribuiri, iar potrivit Google Analytics a înregistrat 7.632 de afişări de pagină.

Visul de o viaţă al unui tânăr de 20 de ani dintr-o comună din judeţul Cluj de a avea propria afacere în domeniul apicol s-a năruit la scurt timp după ce şi-a deschis-o, din cauza nepăsării unor angajaţi ai primăriei care nu l-au anunţat că urmează să fie efectuate erbicidări, iar rând pe rând, albinele i-au început să moară. Acum, toată investiţia sa s-a dus pe apa sâmbetei, iar tânărul este decis să facă tot ce-i stă în putere să-şi recupereze investiţia.

Puteţi citi articolul integral aici: A renunţat la meditaţii pentru bacalaureat şi la banchet să-şi strângă bani pentru a-şi începe propria afacere. Primăria i-a omorât visul. „Am crezut că se poate face ceva în ţara asta”

Locul 9: Mafia pădurilor nu iartă și nu uită! Un pădurar, denunţător în cazul lui Traian Mariş, a fost dat în judecată de ROMSILVA

Articolul a fost publicat la data de 16 martie şi a strâns anul trecut un total de 4939 de distribuiri pe Facebook. Potrivit Google Analytics s-au înregistrat 7.320 de afişări de pagină.

După ce au denunțat fapte grave de corupție comise de șeful Direcției Romsilva Cluj, Traian Mariș, doi pădurari au văzut pe pielea lor cum se răzbună sistemul. Pădurarii Voicu Tomoș (foto) și Călin Bâlc au fost dați afară și pe deasupra acum au fost dați acum în judecată de Romsilva și obligați să plătească zeci de mii de lei daune.

Puteţi citi articolul integral aici: Mafia pădurilor nu iartă și nu uită! Un pădurar, denunţător în cazul lui Traian Mariş, a fost dat în judecată de ROMSILVA

Locul 10: Accident mortal în comuna Ciucea, soldat cu un mort și doi răniți

Pe ultimul loc în top se află un eveniment rutier. Pe Facebook au fost 3296 de distribuiri, iar potrivit Google Analytics s-au înregistrat 7.119 de afişări de pagină.

În noaptea de duminică spre luni, pe raza comunei Ciucea s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea gravă a altor două.

Puteţi citi articolul integral aici: Accident mortal în comuna Ciucea, soldat cu un mort și doi răniți

Ultimele Stiri
abonare newsletter