Actualitate

Impresionantul foc de artificii din Piaţa Unirii, filmat de pe Cetăţuie – VIDEO

Clujenii prezenţi în Piaţa Unirii în noaptea de Revelion au asistat la un impresionant joc de lumini şi foc de artificii. Un clujean, care la cumpăna dintre ani s-a aflat pe Cetăţuie la -11°C, a surprins spectacolul de artificii.

Mii de persoane au participat la Revelion în Piaţa Unirii, din Cluj-Napoca, unde Primăria a organizat concerte, jocuri de lumini şi focuri de artificii.

Boc a spus că oraşul este primul din România care a avut în 2015 statutul de Capitală Europeană a Tineretului ce a pus definitiv Clujul pe harta Europei.


”Au fost cu 20% mai mulţi turişti, peste 20 de milioane de euro atraşi în economia locală, peste 3.500 de activităţi au fost organizate. Am intrat acum în finala pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021 şi să sperăm că noi vom fi această capitală. În anul 2016 şi în 2017, Clujul va fi gazda unor importante evenimente sportive, la Sala Polivalentă vom avea Campionatul European de Gimnastică, Campionatul European de Baschet, tenis cu Simona Halep. Ne pregătim să facem din Cluj-Napoca cel mai frumos oraş de pe Pământ, în care să trăm, să ne simţim bine şi să muncim. Cele rele să se spele, cele bune să se adune”, a spus Boc.

După discursul primarului, au urmat jocuri de lumini şi focuri de artificii. Spectacolul a durat în jur de 15 minute şi a stârnit admiraţia miilor de persoane prezente în centrul oraşului în noaptea dintre ani. Mulţi dintre cei prezenţi au imortalizat momentul, realizând fotografii sau filmuleţe cu spectaculoasele artificii.O filmare apărută pe internet şi realizată cu drona surprinde, în mare parte, memorabilul moment, dar şi senzaţia unui asemenea spectacol.

Ultimele Stiri
abonare newsletter