Actualitate

Şase copii din Mărișel au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară

Copiii care au ajuns vineri la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj provin din familii nevoiașe.

Şase copii din Mărișel au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară Şase copii din Mărișel au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară

Şase copii cu vârste cuprinse între trei luni şi 12 ani, din comuna Mărişel, judeţul Cluj, au fost  transportaţi, vineri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru Copii sau la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, după ce au fost diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară.

Copiii s-au intoxicat în urma unor mese în familie. ”Şase copii din comuna Mărişel vor fi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru Copii sau la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, după ce au fost diagnosticaţi cu toxiifecţie alimentară. Copiii au vârste cuprinse între trei luni şi 12 ani şi provin din familii nevoiaşe. Se pare că s-ar fi intoxicat în urma unor mese în familie. Transportul de la Mărişel la Cluj-Napoca este asigurat cu o autospecială pentru victime multiple din dotarea ISU Cluj”, a declarat, pentru Mediafax, Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.


Potrivit acestuia, iniţial, o ambulanţă a fost solicitată, vineri, în Mărişel, pentru un copil care prezenta simptome de toxiifecţie alimentară, dar când aceasta a ajuns la faţa locului au apărut şi alţi copii care aveau simptome similare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter