Actualitate

SUPERSTIŢII 1 Ianuarie: Ce este interzis să faci în prima zi din an

Trecerea în noul an este încărcată de o mulţime de superstiţii, după care oamenii s-au ghidat de fiecare dată.

SUPERSTIŢII 1 Ianuarie: Ce este interzis să faci în prima zi din an SUPERSTIŢII 1 Ianuarie: Ce este interzis să faci în prima zi din an

Iată ce nu trebuie să faci de 1 ianuarie, potrivit site-ului crestinortodox.ro. Primul lucru de care trebuie să ţinem cont este obiectul pe care îl avem în mână la trecerea dintre ani. Cu alte cuvinte, lucrul pe care vom pune mâna imediat după 12 noaptea va reprezenta cel mai important plan al vieţii în anul ce va urma.

O altă supersiţie este cea legată de dorinţa pusă la miezul nopţii. Aceasta nu trebuie rostită cu voce tare, întrucât nu se va mai îndeplini niciodată, ci rostită în gând şi neîmpărtăşită cu nimeni.


Tot de ghinion vom avea parte în perioada următoare şi dacă intrăm în 2016 cu datorii sau fără bani în buzunar şi se spune că cel mai bine atragem norocul de partea noastră dacă avem bani noi, nefolosiţi, precum şi câte o bancnotă în fiecare portofel.

În prima zi din an, ce coincide în calendarul ortodox cu sărbătoare Sfântului Vasile, nu trebuie aruncat nimic din casă, nici măcar gunoiul, pentru a nu arunca odată cu el şi norocul.


Citește mai mult AICI.

Etichete: bani an nou superstitii
Ultimele Stiri
abonare newsletter