Actualitate

Spectacol de teatru și poezie pentru copiii cu insuficienţă renală

Mâine seară, clujenii care vor să ajute copiii și tinerii cu insuficiență renală, pot participa la un spectacol caritabil organizat la Casa de Cultură a Studenților.

Spectacol de teatru și poezie pentru copiii cu insuficienţă renală Spectacol de teatru și poezie pentru copiii cu insuficienţă renală

Evenimentul caritabil „Crăciun fericit tuturor”, care vine în sprijinul Asociației pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru va avea loc miercuri seara, ora 19.00, în Sala Mare a Casei de Cultură a Studenților. Spectatorii vor putea asista la proiecții de clipuri, un recital de poezie, un spectacol de stand-up comedy. De asemenea, va fi pusă în scenă piesa de teatru „Regele moare” de Eugène Ionesco.

Intrarea este liberă, dar cei interesați vor putea face donații, care vor ajunge la copiii și tinerii din cadrul Asociației pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru.


„Timp de 40 de minute veți fi încântați de proiecție, proză și stand-up comedy: spectacolul intitulat «Cu de toate». Pe marele ecran se vor viziona 8 clipuri, de pe foaie vor prinde glas  patru poezii, iar simţul umorului se va testa cu rutina de comedie «Dragostea prin ochii unui surd». După o scurtă pauză, urmează piesa de teatru «Regele Moare» de Eugène Ionesco, pusă în scenă de Teatrul Liber Imago. Durata piesei de teatru este de o oră. Toate fondurile care se vor strânge cu această ocazie vor sprijini copiii și tinerii îngrijiți de Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru”, au declarat organizatorii evenimentului caritabil.

Ultimele Stiri
abonare newsletter