Actualitate

Barack Obama şi Bear Grylls în sălbăticie, pe Discovery Channel

Barack Obama este vedeta invitată într-un episod special al emisiunii "Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls", care va fi difuzată în premieră în România, de Crăciun, la Discovery Channel, informează televiziunea.

În România, episodul special va fi difuzat în premieră pe Discovery Channel, pe 25 decembrie, de la ora 22:00, şi în reluare pe 27 decembrie, de la ora 22:00.

Astfel, în prima zi de Crăciun, telespectatorii îl vor putea urmări pe preşedintele SUA, Barack Obama, care porneşte la drum prin sălbăticia din Alaska alături de de expertul în supravieţuire Bear Grylls, în timpul unei vizite în care urmăreşte efectele schimbării climatice asupra regiunii.


În plus, în prima zi de Crăciun, telespectatorii Discovery vor putea urmări episoade din diverse programe de supravieţuire filmate în România, precum "Joaca de-a supravieţuirea" (sezonul al doilea, episodul al şaselea), care va fi difuzat pe 25 decembrie, de la ora 12:00. În acest episod, Terry Schappert, membru al Beretelor Verzi, este capturat în mijlocul unui exerciţiu militar şi apoi abandonat în apele îngheţate ale unui lac de munte din Transilvania. Colegii lui ştiu însă că acest războinic se teme de vampiri de când era un copil, iar aici, în România, cu siguranţă va fi bântuit de pădurile întunecate, în timp ce se chinuie cu foamea şi hipotermia. Dar când se întorc cu un lucru în plus pentru kit-ul lui de supravieţuire, jocul lui Terry se întoarce la 180 de grade.

De asemenea, Discovery va difuza "Supravieţuire în doi" (sezonul al treilea, episodul al optulea), pe 25 decembrie, de la ora 13:00. În acest program, echipa formată din cei doi profesionişti celebri, Cody Lundin şi Joe Teti, va înfrunta unele dintre cele mai înfiorătoare şi periculoase zone de pe Terra, pentru a demonstra faptul că anumite abilităţi şi cunoştinţe combinate cu o doză de gândire creativă te pot ajuta să lupţi pentru a rămâne în viaţă în cele mai dificile situaţii. Izolaţi în inima Munţilor Carpaţi, pierduţi într-un labirint de peşteri întunecate, Cody şi partenerul său Joe se luptă să scape cu viaţă, în timp ce lămpile pe care le au ataşate pe cască nu mai rezistă mult timp. Relaţia dintre cei doi este tensionată din cauza tehnicilor de supravieţuire complet diferite, lucru care le va îngreuna misiunea.


În plus, Discovery va difuza pe 25 decembrie, de la ora 14:00, "Supravieţuire extremă cu Ed Stafford" (primul sezon, episodul al treilea). Ed Stafford este pierdut în Munţii Carpaţi, una dintre ultimele zone de sălbăticie adevărată din Europa, unde ies la vânătoare sute de urşi bruni feroce. Prin urmare, trebuie să fie tot timpul cu ochii în patru, înfruntând frigul cumplit şi deshidratarea severă. După ce prinde o căprioară într-o capcană primitivă, îşi improvizează din pielea ei o îmbrăcăminte rudimentară. Folosind doar resursele pădurii, Ed trăieşte exact ca strămoşii noştri din Epoca de Piatră, care au populat cândva aceşti munţi. În doar 10 zile, a reuşit să-şi facă rost de haine, să aprindă un foc, să-şi construiască un adăpost şi să strângă provizii suficiente de hrană.

Tot de Crăciun, telespectatorii Discovery vor putea să vadă, de la ora 15:00, "Tehnici esenţiale de supravieţuire" (sezonul al treilea, episodul al 11-lea). Setea de aventură a lui Bear Grylls îl poartă până în inima ţinutului lui Dracula, în Munţii Carpaţi din Transilvania. Pădurile de aici sunt pline de animale de pradă ucigaşe. Nu trece mult timp şi se produce inevitabilul, căci Bear se întâlneşte faţă în faţă cu un urs brun, un mascul de talie mare. Înfruntând mediul aspru din munţi, Bear se aventurează prin defileuri înşelătoare pentru a scăpa cu viaţă. Tehnicile sale de supravieţuire sunt puse la încercare în momentul în care, mişcându-se cu mare atenţie, iese din raza de acţiune a ursului brun. Apoi Bear descoperă delicatese naturale cu care se ospătează: melci, păstrăvi şi merele dintr-un morman de excremente de urs.


Pentru prima oară în emisiune, un preşedinte va fi pus să treacă prin probe dificile, testându-şi atât rezistenţa fizică, cât şi curajul împreună cu acest expert în tehnici de supravieţuire.

"Obama şi Bear Grylls în sălbăticie" va fi difuzat de televiziunile Discovery din Europa de Nord, Europa de Sud (cu excepţia Franţei), Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa şi America Latină.

Etichete: craciun barack obama
Ultimele Stiri
abonare newsletter