Actualitate

Peste 5.000 lei, donați pentru copiii cu insuficiență renală în urma unui concert caritabil de colinde

Copiii și tinerii care suferă de insuficiență renală din cadrul Asociației pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru vor merge, în perioada următoare, într-o tabără. Pentru susținerea financiară a taberei, a avut loc un concert caritabil de colinde.

5472 lei au intrat ieri în conturile Asociației pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru, organizație non profit care oferă sprijin copiilor și tinerilor ce suferă de insuficiență renală tratată prin hemodializă, dializă peritoneală și transplant renal. Această sumă a fost donată de clujenii prezenţi la concertul caritabil “O veste minunată”, organizat joi, 17 decembrie 2015, în Atrium  Iulius Mall Cluj Napoca, de Asociaţia Produs de Cluj şi Consiliul Judeţean Cluj.

Concertul extraordinar de colinde a beneficiat de sprijinul a numeroşi artişti care au dat curs solicitării de a fi alături de organizatori în încercarea de a sprijini cei aproximativ 100 de copii şi tineri care suferă de insuficienţă renală şi care sunt ajutaţi de Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru.


Fondurile strânse la concert vor fi folosite pentru organizarea în perioada următoare a unei tabere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter