Actualitate

A doua zi de proteste la Consiliul Judeţean. Seplecan ignoră angajaţii aeroportului - FOTO

Sute de angajați ai Aeroportului Intrenaţional „Avram Iancu” Cluj și membri ai Sindicatului Independent s-au adunat marţi după amiaza, pentru a doua zi consecutiv, în fața sediului Consiliului Judeţean Cluj pentru a protesta. Întors recent de pe Muntele Athos, preşedintele CJ Cluj Mihai Seplecan nu a ieşit la discuţii cu aceştia.

Protestatarii au adus, de asemenea, şi pancarte pe care scria “Nu spuneţi adio legăturii Clujului cu Europa”, „Nu blocaţi aeroportul Cluj”, „Ne dorim să ne lăsaţi să muncim”, „Aţi fost la inaugurare, acum asiguraţi finanţare”, „Noi vrem dezvoltare, nu blocare”. De asemenea, protestatarii au adus o pancartă cu faţa preşedintelui CJ Cluj Mihai Seplecan sub care scria “Ai venit şi ne-ai minţit. Preşedintele Consiliului Naţional al Mincinoşilor”.

“Autoritățile trebuie să înțeleagă că între Aeroport și companiile aeriene, între Consiliul Județean și Aeroport trebuie să fie o legătură simbiotică. Nu spunem că nu ne-au ajutat însă de doi ani totul trenează, începând de la platforma de staționare până  la intermodal. Domnul Seplecan promite multe dar nu face nimic. Când a venit președinte a promis că rezolvă lucrurile. Am încercat după ce s-a instalat să vorbim cu dânsul. Intermodalul ne-ar ajuta să colaborăm mai eficient cu firmele din industrie care au nevoie ca materialele lor să fie transportate rapid. O prelungire a pistei de la 2100 m la 3500 de metri ne-ar ajuta să atragem  și alte companii, în lipsa acesteia pierdem companii și implicit pasageri”, declara ieri Gabriel Ene, președintele sindicatului din cadrul aeroportului.


Sindicaliştii vor ieşi şi mâine în stradă pentru a treia oară consecutiv.

Ultimele Stiri
abonare newsletter