Actualitate

Explozie puternică la o vulcanizare! O victimă va fi dusă cu elicopterul la un spital din Bucureşti

O explozie puternică s-a produs în această dimineață în incinta unei firme. O persoană a ajuns cu arsuri grave la Spitalul Municipal Dej.

O explozie puternică, soldată cu o victimă, a avut loc în această dimineață, în jurul orei 8:20, la o vulcanizare auto, din localitatea Gâlgău, informează Dej24.ro.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Beclean, dar și un echipaj SMURD. Ajuns la fața locului, echipajul medical a găsit la fața locului un bărbat, care suferise mai multe arsuri în urma deflagrației.


Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportată la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare. Personalul medical a decis transferul acestuia în capitală, la un spital de arși.

Conform unor surse medicale din cadrul Spitalului Municipal Dej, victima a suferit arsuri grave, în proporție de peste 60% din suprafața corpului.


La ora 12:45, pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, va ateriza o aeronavă, care va transporta victima la Spitalul Clinic de Urgență „Grigore Alexandrescu” din capitală.

„În această dimineață, la ora 8:21, Garda de Intervenție Ileanda a fost solicitată să intervină la o explozie, in incinta unei vulcanizări auto, din localitatea Gâlgău. Cauza probabilă a producerii deflagrației este încă în curs de stabilire, iar în urma exploziei a fost rănită o persoană, care a suferit mai multe arsuri și care a fost preluată de un echipaj SMURD de la Ileanda și transporată la spitalul din Dej. De la Dej am înțeles că victima, un bărbat în vârstă de 36 de ani, urmează să fie transportată la București cu un elicopter”, a declarat, pentru sursa citată, cpt. Jacodi Lucian-Andrei, purtător de cuvânt al ISU Sălaj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter