Actualitate

Trafic infernal pe Calea Turzii

Clujenii care locuiesc pe Calea Turzii sunt din ce mai nervoşi din cauza traficului îngreunat pe care trebuie să-l suporte în fiecare zi.

Un bărbat care locuieşte pe Calea Turzii susţine că în unele dimineţi a fost nevoit să stea cu maşina în coloană mai bine de 20 de minute, iar în acest fel a întârziat la locul de muncă.

„Locuiesc pe Calea Turzii lângă sensul giratoriu care duce spre Făget. În fiecare dimineaţă şi seară când mă duc şi vin de la locul de muncă mă lovesc cam de patru-cinci luni de o problemă care deja mă calcă pe nervi şi nu mai stiu cum să o rezolv. Stau ore în şir în coadă, iar coloana se întinde de la sensul giratoriu din Zorilor până la sensul giratoriu de pe Bună Ziua. Nu de puţine ori am întârziat la locul de muncă şi degeaba încerc să le explic şefilor că stau minute bune în coloana de maşini că nu înţeleg. Chiar trebuie să stau câte 20-25 de minute aproape în fiecare zi în trafic?”, ne-a relatat un clujean.


El se întreabă de ce autorităţile nu trimit un poliţist să dirijeze traficul. „De ce nu trimit poliţiştii un agent să dirijeze traficul?”, a mai spus bărbatul.

abonare newsletter