Actualitate

Sistemul de iluminare şi ghidare de la Aeroportul din Târgu Mureş s-a defectat. Cursele, deviate la Cluj

O aeronavă care trebuia să aterizeze pe Aeroportul Transilvania Târgu Mureş a fost deviată spre Cluj-Napoca, iar o alta care urma să plece spre Madrid a fost anulată din cauza unei defecţiuni survenite la sistemul de iluminare şi ghidare a aeronavelor pe timp de ceaţă, a declarat vicepreşedintele executiv al Aeroportului Transilvania Târgu-Mureş, Luminiţa Gherendi.

Astfel, cursa Paris - Târgu Mureş, după două încercări nereuşite la Târgu Mureş, a aterizat pe Aeroportul din Cluj-Napoca, iar cursa Târgu Mureş - Madrid a fost anulată.

"Am încercat împreună cu Wizz Air să înlocuim zborul spre Madrid cu decolare de pe Aeroportul din Cluj-Napoca, însă acest lucru nu a fost posibil. Pasagerii care au avut bilete cumpărat pentru cursa Târgu Mureş - Madrid vor fi reprogramaţi pe zborurile disponibile şi li se va asigura cazare", a precizat Luminiţa Gherendi.

În acest moment se lucrează la refacerea sistemului de iluminare şi ghidare.

Pasagerii care au cumpărat bilete pentru cursele de marţi sunt rugaţi să se informeze de pe site-ul aeroportului, în eventualitatea în care se va reuşi repararea sistemului de iluminare pe timp de ceaţă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter