Actualitate

Echipa bărboșilor altruiști sărbătorește 2 ani de fapte bune printr-un party inedit

Beard Brothers sunt, după cum spun ei, probabil cel mai neconvențional ONG din România. Această echipă de bărboși, după cum îi spune și numele, a apărut în urmă cu doi ani din necesitatea de a face bine, dar și de a schimba mentalitatea oamenilor asupra bărboșilor. Acum, doi ani și multe campanii caritabile mai târziu, echipa își serbează ziua de naștere.

2 ani de Beard Brothers 2 ani de Beard Brothers

Asociația sărbătorește doi ani de activitate și vor să o facă într-un mod inedit pe data de 12 decembrie. Alături de proaspăt formata echipă de fete, denumită sugestiv ”The Sisterhood”, vor să organizeze cel mai mare party marca Beard Brothers într-o locație ce doresc să fie o surpriză.

Publicul va fi încântat de: Gojira & Planet H, Ursu Dub, Dj Sauce și nimeni altul decât Argatu, căruia, aparent, îi place atât de mult Clujul, încât revine cu fiecare ocazie. Acești artiști însă au renunțat la orice fel de plată, banii strânși în urma party-ului fiind folosiți pentru a susține campania cu numărul 8 a bărboșilor.


”Cu fondurile adunate vrem să cumpărăm o mașină pe care să o transformăm în taxi comunitar. Acesta va transporta persoanele cu dizabilități și cazurile sociale care au urgență în mod gratuit” a explicat Cornel Hoza, președintele asociației.

Prima campanie Beard Brothers s-a desfășurat în urmă cu doi ani, în perioada 29 noiembrie – 20 decembrie 2013, timp în care membrii asociației, dar și oameni care au dorit să îi susțină, au reușit să adune haine, jucării și alimente care au fost împărțite la două centre de copii, centrul de îngrijre a vârstinicilor din Cluj-Napoca și la șase familii nevoiașe din Cluj-Napoca și din satele învecinate.

Această echipă muncește din greu pentru a veni cu idei cât mai originale prin care să promoveze bunătatea și buna dispoziție. Astfel, una dintre cele mai inedite campanii a fost ”Catch A Smile Day” (n.r. ”Ziua în care prinzi un zâmbet”) prin care au provocat oamenii să zâmbească și să redescopere fericirea în lucrurile mărunte, îndemnându-i pe cei care au dorit să participe să facă un gest frumos, din compasiune.


”În 19 și 20 decembrie la Casino în Parcul Mare un eveniment unde vor veni artiști locali care se ocupă de lucruri hand-made și își vor vinde creațiile, iar fiecare va dona un procent care va merge către proiectul cu taxiul” a adăugat  Cornel Hoza.

Detalii despre locația evenimentului vor fi oferite în decursul săptămânii următoare.


 

Etichete: ong beard brothers
Ultimele Stiri
abonare newsletter