Actualitate

Scandal MONSTRU la sediul Poliţiei. Nervos că nu şi-a luat permisul, un bărbat a spart parbrizul unui MUSTANG

A fost scandal mare în această dimineaţă la sediul Poliţiei de pe strada Albac. Urlete, o mică bătaie şi scandările „Allah, Allah, Allah” i-au înspăimântat pe cei care au avut treabă la Poliţie.

Din primele informaţii se pare că un bărbat care nu a trecut examenul auto şi-a vărsat nervii pe un Mustang parcat lângă sediului Poliţiei. Acesta a spart parbrizul maşinii parcate pe marginea drumului cu o piatră.

Proprietarul maşinii l-a prins rapid pe făptaş şi l-a dus, ajutat de poliţişti, într-o sală de aşteptare. Ulterior acesta a fost arestat.


În momentul în care a fost luat pe sus tânărul de aproximativ 20 – 30 de ani a început să strige „Allah, Allah, Allah” iar cei care au fost  în zonă au crezut că sunt martorii unui atac terorist.

Martorii evenimentului susţin că bărbatul părea „din altă lume şi drogat”.


"În jurul orei 13:50 la sediul Poliţiei Secţiei 3 s-a prezentat un bărbat în vârstă de 48 de ani care a reclamat faptul că autoturismul său de pe strada Crizantemelor a fost distrus de către un tânăr în vârstă de 27 de ani din Cluj. În aceste momente cei doi sunt la audieri. Plângerea a fost depusă pentru distrugere", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter