Actualitate

O şoferiţă a lovit un pieton pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului. A fost prinsă rapid de poliţişti

O şoferiţă care a accidentat un pieton pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului a fost prinsă de oamenii legii.

Un accident rutier grav a avut loc vineri, 21 noiembrie, în jurul orei 11:30, în Cluj-Napoca, soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

O femeie în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe Calea Moţilor înspre Calea Mănăştur a accidentat o femeie de 32 de ani din Dej, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii. Ulterior impactului, conducătoarea auto a părăsit locul producerii accidentului. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a pietonului.


„În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, la data de 22 noiembrie, a fost identificată conducătoarea auto, stabilindu-se că este vorba despre o tânără de 19 de ani, din comuna Floreşti. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Articol scris de Adina Pentiuc, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul II

abonare newsletter