Actualitate

Jose Carreras va concerta alaturi de Filarmonica de Stat „Transilvania”

Pentru concertul din 29 Noiembrie 2015, de la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, marele tenor Jose Carreras a ales sa colaboreze cu Filarmonica de Stat „Transilvania”!

La sfarsitul lunii Noiembrie, tenorul va urca pentru prima oara pe o scena din Cluj-Napoca. Numele evenimentului este „The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras” si face parte din turneul mondial al artistului, numit „A Life In Music”.

Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania” va fi dirjiata de insusi nepotul celebrului tenor. Nascut in Barcelona, intr-o familie in care stralucea numele unchiului sau José Carreras, nepotul celebrului tenor si-a facut studiile muzicale in orasul natal, apoi la Viena si Londra. David Gimenéz a studiat la inceput pianul dar in final s-a decis sa se dedice cu totul carierei de dirijor. Celebrul dirijor a mostenit de la unchiul sau atat asemanarea fizica cat si talentul. Printre celebritatile cu care a colaborat se numara Angela Gheorghiu, Andrea Bocelli, Placido Domingo, Roberto Alagna, Agnes Baltsa, Kiri Te Kanawa, Juan Pons, Bryn Terfel si desigur, José Carreras - pe care il insoteste constant in turnee.

Ultimele Stiri
abonare newsletter