Actualitate

TREI hoți au furat-o pe o SINGURĂ vânzătoare. Îi recunoști? – FOTO VIDEO

Trei tineri au furat o lădiță cu cornuri de la un magazin de pe strada Aurel Vlaicu din cartierul Mărăști. Ce n-au știut hoții este faptul că magazinul este supravegheat video și au fost înregistrați.

Magazinul se află într-o stație de autobuze. Evenimentul a avut loc seara trecută în jurul orei 22:00, iar în magazin se afla doar o angajată în vârstă de aproximativ 50 de ani.

Pe tejgheaua magazinului patronul și-a expus în câteva lădițe marfa.  


Trei tineri și-au făcut apariția în fața magazinului cu pretextul că vor să cumpere ceva. Unul dintre ei s-a apropiat de vânzătoare, i-a cerut un produs, iar alt tânăr a luat o ladă cu cornuri și a luat-o la fugă. Un alt băiat care era îmbrăcat într-o geacă de culoare închisă a fugit și el, iar cel care a vorbit inițial cu vânzătoarea părea uimit de ce s-a întâmplat. Ulterior și el a fugit.

Cel care a furat lada a venit inițial alături de prietenii săi să „fileze” magazinul. Era agitat și mereu se uita în stânga și în dreapta. Într-un moment de neatenție al vânzătoarei i-a furat un corn și a plecat liniștit alături de prietenii lui. Ulterior cei trei au revenit și au furat toată lada.


Patronul magazinului a publicat imaginile pe Facebook în încercarea de a-i umili pe cei trei. Nu are speranțe prea mari că o să-și recupereze prejudiciul, dar așteaptă scuze din partea hoților. El susține că încă nu a depus plângere penală la Poliție, dar dacă în cel mai scurt timp hoții nu vor veni să-și ceară scuze o va face.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter