Actualitate

Un student dispărut a fost găsit spânzurat: trecea printr-o depresie după ce s-a despărţit de iubită

Un student de 19 ani care a fost dat dispărut din căminul studenţesc Hașdeu a fost găsit spânzurat lângă lacul Tarnița din judeţul Cluj.

sursa foto: buzznews.ro sursa foto: buzznews.ro

Lucian s-a spânzurat cu o funie de alpinist de o buturugă de copac, aruncându-se într-o prăpastie. Mașina VW Toureg a fost abandonată în apropiere. Se pare că Lucian trecea printr-o depresie, după ce a fost părăsit de iubita lui, informează gazetadecluj.ro.

”La data de 15.11.2015 a fost sesizată dispariția unui tânăr, student la Cluj-Napoca, de către părinți. În urma verificărilor efectuate a fost găsit trupul acestuia pe un drum forestier din comuna Gilău. Decesul acestuia ar fi survenit prin spânzurare, iar trupul tânărului a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei”, a declarat pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Carmen Jucan.


Tânărul de 19 ani a fost găsit după GPS-ul telefonului aflat în buzunar, fiind căutat de părinții însoțiți de pădurari, care au urcat cu un Jeep o pantă abruptă până au dat de trupul tânărului.

Tânărul provenea dintr-o familie înstărită din Sibiu care se oferise să îi cumpere acestuia apartament în Cluj, dar el a refuzat preferând să stea în cămin.

Ultimele Stiri
abonare newsletter