Actualitate

A fost UCIS creierul atentatelor de la PARIS

Abdelhamid Abaaoud, cel care este cunoscut drept creierul atentatelor de la Paris, a fost ucis în urma intervenţiilor autorităţilor franceze în periferia de nord a Parisului, care au început noaptea trecută şi s-au încheiat după mai multe ore.

Informaţia a fost confirmată de Washington Post şi Reuters, dar şi de autorităţile franceze, scrie evz.ro. Azi noapte, periferia de nord a Parisului a fost zguduită de intervenţia în forţă a unor trupe de comando împotriva unor terorişti. Un schimb de focuri a avut loc în cursul nopţii de marţi spre miercuri la Saint Denis, în nordul Parisului, în cursul unei intervenţii a poliţiei antiteroriste, la cinci zile după atentatele sângeroase din capitala Franţei, au informat surse concordante. Oamenii au fost sfătuiţi să rămână în case. Asaltul armatei franceze s-a terminat după şapte ore.

Conform presei din Franţa, şapte persoane au fost reținute până acum în urma operațiunii de la Saint-Denis. Trei dintre acestea au fost reținute în apartamentul vizat de asalt.

Etichete: atentate paris
Ultimele Stiri
abonare newsletter