Actualitate

Trupa clujeană Altar a lansat o piesă dedicată memoriei victimelor din Paris şi din Bucureşti. ASCULTĂ PIESA AICI

Trupa clujeană de rock Altar lansează o nouă piesă “Să vină un înger” este dedicată memoriei victimelor din Paris şi din Bucureşti.

Potrivit membrilor trupei, este vorba de o piesă rafinată, care îmbină sonorităţile rock cu un text special şi care îi poartă pe ascultători dinspre suferinţă spre speranţă.


„Să vină un înger” este o piesă atipică pentru Altar, formaţie care, la capătul a două decenii şi jumătate de activitate, experimentează o nouă etapă, în care exuberanţa rockerilor clujeni se împleteşte cu o maturitate artistică deplină, iar aceşti factori permit trupei să ofere publicului o muzică elaborată, cu un mesaj puternic.

 „Piesa este expresia unei trăiri sufleteşti, dedicată tuturor celor care se află într-o cumpănă a vieţii, în special victimelor recentelor tragedii petrecute la Bucureşti şi Paris. Mesajul principal este acela că deşi trecem cu toţii uneori prin momente de încercare, nu trebuie sa ne pierdem speranţa niciodată”, a declarat compozitorul Teo Peter jr.


„Să vină un înger” va fi oferită spre difuzare radiourilor din România şi din străinătate, iar Altar lucrează în paralel şi la scenariul viitorului videoclip al piesei. De asemenea, noua piesă va fi inclusă în playlistul de concert al trupei Altar.

Din componenţa grupului mai fac parte, alături de Theo Peter, şi Andy Ghost, Levi şi D.Man.

Ultimele Stiri
abonare newsletter