Actualitate

Accident de circulaţie în Livada. Mai multe persoane rănite, după ce o maşină a intrat pe contrasens

Un grav accident de circulație a avut loc marţi după-amiază, în jurul orei 14:40, pe DN1C, pe raza localității Livada.

sursa foto dej24.ro sursa foto dej24.ro

Potrivit primelor informații, accidentul s-ar fi produs din cauza unui autoturism care a pătruns pe contrasens, în urma acestuia, un bărbat și o femeie fiind grav răniți. Bărbatul, prins între fiarele contorsionate, a fost eliberat de pompierii dejeni, predat personalului medical de pe ambulanță și ulterior transportat la spital. Femeia se află în continuare la fața locului, medicii de pe ambulanță oferindu-i îngrijiri medicale, aceasta fiind grav rănită, scrie dej24.ro.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor de la Dej și Gherla, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, dar și polițiștii.


”În jurul orei 14:30, pe DN1C, la intrare în localitatea Livada, un autoturism care circula pe direcția Cluj-Napoca – Gherla, condus de o femeie în vârstă de 69 de ani, a intrat pe contrasens, unde s-a tamponat cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 40 de ani. Ambii conducători auto sunt din Cluj-Napoca.  În continuare se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul rutier”, a declarat pentru Dej24.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.


În urma cercetărilor, oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.

Ultimele Stiri
abonare newsletter