Actualitate

Se pun în vânzare primele 5000 de abonamente la Electric Castle

Miercuri, 11 noiembrie, se vor pune în vânzare cele 5000 de abonamente la festivalul Electric Castle. Prețul unui abonament va fi de 219 lei.

“În 11.11 la ora 11:11 punem în vânzare cele 5000 de abonamente Early Bird! Preţul unui abonament va fi de 219 lei. Sunt foarte mulţi doritori, deci sfatul nostru este să fii pe fază!”, este mesajul celor de la Electric Castle.

Electric Castle este primul festival din România cu muzică electronică care are loc pe domeniul unui castel. Încă de la prima ediție, din 2013, a fost ales în fiecare an ca fiind cel mai bun festival european de talie medie. Acesta se ține la castelul Bánffy, iar ediția din 2016 va avea loc între 14- 16 iulie.


Inițial, vânzarea biletelor era programată pe data de 5 noiembrie dar în urma tragediei de la București din clubul Colectiv s-a amânat comercializarea primelor abonamente. Organizatorii au considerat că în momentele respective toată atenția publicului trebuie îndreptată înspre victimele tragediei și spre modurile în care acestea pot fi ajutate.

Articol scris de Onciu Daniela, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul I

Ultimele Stiri
abonare newsletter