Actualitate

Scandal în Mănăştur între patru tineri! Doi „şmecheri” au agresat un grup de tineri şi au furat un telefon mobil

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce au fost prinşi la scurt timp de la comiterea unei tâlhării în cartierul Mănăştur. Aceștia ar fi agresat doi tineri şi au furat un telefon mobil.

La data de 9 noiembrie, în jurul orei 03:00, Poliția a fost sesizată de către doi tineri cu privire la faptul că au fost victime ale unei infracțiuni de tâlhărie.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la locul indicat, în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca, reușind depistarea celor implicați. Totodată, bunul furat, un telefon mobil, a fost recuperat.


Oamenii legii au identificat trei bărbați din Cluj-Napoca, care au fost conduși la secţie pentru lămurirea tuturor aspectelor.

“În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că doi dintre cei trei bărbați identificați, de 25 și 28 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi recurs la amenințări și violențe pentru obținerea unor foloase materiale. În fapt, aceștia le-ar fi abordat pe cele două persoane vătămate, care se deplasau pe o alee care face legătura între străzile Plopilor cu Pandurilor, din Cluj-Napoca, în scopul obținerii de bani și țigări. În urma refuzului acestora, a izbucnit un conflict între persoanele vătămate și cei doi necunoscuți, care i-ar fi amenințat și agresat pe cei doi. Astfel, au reuşit să sustragă un telefon mobil, după care au fugit”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


Fiind depistaţi la scurt de către poliţişti, telefonul furat, care a fost aruncat de unul dintre aceştia, a fost recuperat.

Față de cei doi bărbați de 28 și 25 de ani, din Cluj-Napoca, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.


Aceştia urmează a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Articol scris de Ştefana Stoica, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB

Ultimele Stiri
abonare newsletter