Actualitate

Fost politician clujean își face imagine pe seama tragediei din clubul Colectiv

Un fost politician clujean, fost vicepreședinte al Tineretului Național Liberal, președinte al Consiliului de Administrație de la Clujana și fost director interimar al Societății "Paza și Protecție" de la Consiliul Județean Cluj, a organizat luni seară un protest în Piața Unirii față de ”Corupția ucide Colectiv!”.

Deși la protest au fost invitați, pe Facebook, 4,300 de persoane și-au anunțat participarea abia 93, din care s-au prezenta abia 50. „Știm cât de tragic a fost acest eveniment și oamenii sunt îndurerați pentru că s-a putut întâmpla așa ceva. Nu am văzut nicio demisie din partea autorităților până în acest moment, acest lucru doare foarte mult. Nu mi se pare normal ca statul să reacționeze așa. Da e adevărat, suntem 50-60 de oameni aici, dar există posibilitatea ca lucrurile să se complice, dacă statul nu rezolvă situație pe viitor. Dacă nu vom vedea primari demiși, miniștri de interne, șefi de ISU care nu-și dau demisia, și cetățeni care nu reacționează. Trebuie să înceapă cu pedepsirea vinovaților. Schimbarea noastră în mod special, a nației, fiindcă nu punem presiune pe autorități și le lăsăm să abuzeze. Lumea e nemulțumită, furioasă”, a declarat Daniel Mihiș.

Ioana a venit în Piața Unirii pentru a spune că suntem cu toții responsabili fiindcă acceptăm diverse lucruri. ”Cred că e așa și în Cluj și peste tot în țară. Cultura underground a României în spații de genul ăsta s-a dezvoltat, și nu pentru că așa au vrut ci pentru că nu au avut cum altfel, pentru că ăsta e sistemul. Ar trebui să fie câteva zile de tăcere și fiecare să-și gândească vina”.

abonare newsletter