Actualitate

Clujenii, NERVOŞI pe vânzătorii de flori care lasă MIZERIE în urma lor. „Pentru reprezentanţii Primăriei contăm o dată la 4 ani”

Un clujean este nemulţumit de mizeria şi debandada pe care au lăsat-o vânzătorii de flori din oraş.

Clujeanul este nemulţumit de starea în care a ajuns spaţiul pietonal amenajat de autorităţi din cartierul Mărăşti, în special zona Piaţa Mărăşti, unde cu ocazia Luminaţiei au fost foarte mulţi vânzători de flori.

„Bună seara, locuiesc în cartierul Mărăşti şi sunt foarte dezamăgit de felul cum arată spaţiul pietonal amenajat din banii noştri pentru joaca copiilor, plimbarea sau petrecerea timpului liber pentru cei din zonă. Precizez că este vorba de zona Piaţa Mărăşti. Într-adevăr zona s-a amenajat acceptabil şi este folosită eficient de copii şi vârstnici ....DAR văd că cineva trebuie să distrugă ceea ce alţii folosesc pentru joacă şi relaxare”, a spus clujeanul pe un site de reclamaţii şi sesizări.


Clujeanul a observat duminică, 1 noiembrie, mizeria lăsată de comercianţii de flori şi de lumânări. El le cere autorităţilor să verifice ceea ce a semnalat el pentru că suntem „în secolul XXI, ţară membră UE”.

„Concret este vorba de vânzătorii ocazionali de flori, lumânări, artificii etc...Am trecut duminică seara prin zonă şi am rămas dezolat de cum arată totul, plin cu resturi de flori, cartoane hârtii navete din plastic şi alte resturi. Aceeaşi mizerie rămâne în fiecare seară după vânzătorii de legume fructe din faţa băncilor Transilvania, BRD şi Bank Post, dar nimeni nu face nimic. Vă rog să verificaţi să vedeţi dacă vă place, totuşi suntem în 2015 secolul XXI, ţară membră UE. Să nu uit în staţia de călători, unde ar trebui să stea cei ce aşteaptă mijloacele de transport, au ocupat locul vânzătorii de flori, iar cei pentru care s-a construit staţia stau pe margini din cauza incompetenţilor care nu vor să fie ordine în oraş. La fel pentru câteva sute de garaje construite şi amplasate ilegal legalizate ulterior cum numai reprezentanţii primăriei ştiu avem de suferit toţi ceilalţi care pentru ei contăm o data la 4 ani”, a concluzionat clujeanul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter