monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Decor macabru: morminte şi cruci, în faţa unui club clujean

Internauţii clujeni s-au „supărat” pe reprezentanţii clubului Diesel care au organizat în faţa clubului cu ocazia Halloween-ului un decor macabru în plin doliu naţional.

„Diesel Club regretă cele întâmplate la Bucureşti, regretă vieţile pierdute, dar ştie că, închizând clubul o seară, nu va rezolva nimic. Pentru a schimba lucrurile în România, pentru a elimina corupţia care permite să se întâmple, printre altele, şi ceea ce s-a întâmplat, este nevoie de altfel de acţiuni. Fără să acuzăm pe nimeni de ipocrizie, ce fac unii sau alţii, mai ales în public, ne-ar interesa doar dacă ar conta în eliminarea acelor cauze care permit ca astfel de lucruri să se întâmple”, au declarat reprezentanţii clubului.

„E foarte diplomat răspunsul vostru şi apreciez asta, însă în România e doliu naţional.....iar această tragedie se putea întâmpla în ORICE club din România, pentru că NIMENI nu respectă toate prevederile legale. Unii scriu la postarea voastră şi din cauza mesajului pe care îl promovaţi cu ocazia petrecerii... Oricum e decizia fiecăruia cum transmite acele gânduri de solidaritate, însă trebuie să privim altfel ce se întamplă în ţara noastră”, a spus un internaut.


„În loc să îi plângem pe cei plecaţi dintre noi, (cei dragi, nu doar cei din Bucureşti),să ducem o candelă şi o floare la morminte, hai să ne mascăm şi sa ne jucăm de-a moartea. Doamne iartă-ne că atâta putem!”, a mai spus o femeie.

Etichete: club