Actualitate

În Cluj se vor COMEMORA victimele TRAGEDIEI din Colectiv

Printre poze negre și cuvinte de regret,în zile de doliu național în care nimeni nu mai are cuvinte, tăcerea pare a fi soluția pentru comemorarea victimelor unei veritabile tragedii. Sub titlul de „Corupția omoară oameni - Cluj - Comemorarea persoanelor decedate de aseară” mai mulți oameni au decis, printr-un eveniment anunțat pe Facebook, să organizeze un moment de comemorare a victimelor tragediei din clubul Colectiv din București. Evenimentul va avea loc duminică, 1 noiembrie, la ora 14:00, în Piața Unirii.

Incendiul care a avut loc în Colectiv Club în București, în seara de vineri, 30 noiembrie, nu pare să lase rece pe nimeni. Tragedia care numără 27 de morți i-a determinat pe clujeni să spună că vor să aducă un ultim omagiu celor care și-au pierdut viața sau stau în spitale, așteptând un diagnostic. „Fiecare om vine și aprinde o lumânare, pune o floare, nu vorbim deloc, lăsăm liniștea și bannerele să vorbească”, scrie în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Bilanțul este cutremurător: 27 de morți, mai mult de 150 de răniți, unii din ei încă neidentificați. Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat că sunt între 33 și 35 de pacienți în stare critică în spitalele din București. „Sunt între 33 și 35 de pacienți în stare critică. Se fac toate eforturile pentru a-i stabiliza”, citează DIGI24.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter