Actualitate

INCENDIUL din Capitală: Clubul Colectiv, autorizat să funcţioneze din ianuarie. Ultimul control a fost pe 21 octombrie

Clubul Colectiv, unde vineri seară, în timpul unui concert, a izbucnit un incendiu care a cauzat moartea a 26 de persoane, era autorizat să funcţioneze din ianuarie, iar ultimul control la local a avut loc pe 21 octombrie, ocazie cu care s-a constatat lipsa personalului calificat.

Clubul avea autorizaţie de funcţionare de la Primăria Sectorului 4 din 14 ianuarie 2015, potrivit reprezentanţilor primăriei. Poliţia Locală a efectuat ultima oară un control la local pe 21 octombrie, ocazie cu care agenţii au întocmit un proces verbal pentru lipsă calificare personal, potrivit Mediafax.

Clubul Colectiv se află în subsolul fostei fabrici Pionierul, o clădire de patru etaje.


Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din Clubul Colectiv din Capitală a ajuns la 26, majoritatea neavând acte asupra lor, în timp ce alte aproape 180 de persoane au fost rănite.

CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS - UPDATE - 26 DE MORȚI, 154 DE RĂNIȚI într-un INCENDIU la un club din București! Număr unic pentru informații: 021.206.9291. S-a instituit COD ROȘU DE URGENȚĂ. O parte dintre victime AR PUTEA FI ADUSE LA CLUJ! FOTO - VIDEO

abonare newsletter