Actualitate

RAADPP Cluj îl contrazice pe Mihai Seplecan, în cazul lucrărilor de la drumul Răchiţele – Ic Ponor: „Mesajul lui Seplecan este unul tardiv, tendenţios şi inutil” – DOCUMENTE

Reprezentanţii RAADPP Cluj susţin că au întocmit un „Raport de Neconformitate a lucrărilor la drumul Răchiţele - Ic Ponor”, anterior controlului reprezentanţilor Consiliului Judeţean Cluj.

În urma controlului reprezentanţilor Consiliului Judeţean (CJ) Cluj şi a declaraţiilor preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, cu privire la stadiul şi calitatea lucrărilor la proiectul „Modernizarea infrastructurii de acces  în zona turistică Răchiţele – Prislop - Ic Ponor”,  Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Privat (RAADPP) a judeţului Cluj susţine că a întocmit un Raport de Neconformitate anterior controlului reprezentanţilor CJ Cluj.

Ca rezultat al verificărilor zilnice a stadiului şi calităţii lucrărilor la drumul Răchiţele – Ic Ponor efectuate de diriginţii de şantier ai RAADPP Cluj, regia a întocmit Raportul de Neconformitate nr. 2/22.10.2015.


„Raportul a identificat, a descris şi a propus soluţia de remediere a lucrărilor neconforme, cu termen de executare trei zile lucrătoare de la data întocmirii raportului. Raportul de Neconformitate nr. 2/22.10.2015, înregistrat cu nr. 7977/23.10.2015, a fost trimis în aceeaşi zi către executantul lucrărilor, SC DPJ Cluj SA, lider al Asocierii. De asemenea, Raportul de Neconformitate a fost înaintat şi Consiliului Judeţean Cluj şi înregistrat la Registratura Generală a CJ Cluj cu numărul 19972/23.10.2015”, au declarat reprezentanţii RAADPP Cluj.

RAADPP Cluj susţine că mesajul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, este unul „tendenţios, tardiv şi inutil”.


„În aceste condiţii, considerăm că mesajul transmis, ieri, de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, cu privire la calitatea lucrărilor la drumul Răchiţele – Ic Ponor este unul tendenţios, tardiv şi inutil, de vreme ce reprezentanţii RAADPP Cluj au identificat şi informat cu promptitudine instituţiile şi societăţile implicate în proiect în ceea ce priveşte aceste probleme de execuţie. Astfel, într-o manieră şi o atitudine incorecte şi false în raport cu situaţia de fapt, reprezentanţii şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj au lăsat să se înţeleagă că  RAADPP Cluj nu ar avea cunoştinţă despre problemele de execuţie apărute la drumul Răchiţele – Ic Ponor, deşi regia a fost aceea care a constatat şi a adus la cunoştinţa tuturor părţilor implicate în proiect despre acestea”, au mai precizat reprezentanţii RAADPP Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter