Actualitate

UPDATE: Scandal între doi bărbaţi băuţi şi agenţii de pază, în faţa unui club unde petrece comunitatea gay din Cluj – GALERIE FOTO

Un scandal a avut loc luni seara în faţa unui club din centrul Clujului. Doi bărbaţi băuţi s-au certat cu agenţii de pază, care nu i-au lăsat să intre în club. A fost nevoie de două mașini ale poliției și una a firmei de pază pentru a liniști spiritele.

„Cei de la intervenție au spus că doi gay făceau sex într-o baie, dar acei angajați nu voiau să dea declarații și au spus că a fost o bătaie doar între ei doi”, a precizat un martor ocular. Informaţia a fost infirmată de conducerea clubului şi de autorităţi.

Scandalul a început după ce doi bărbaţi au încercat să intre în club sub influenţa băuturilor alcoolice.


"În jurul orei 20:00, poliţiştii au intervenit pe strada 21 Decembrie 1989 în faţa unui local public unde doi bărbaţi se manifestau gălăgios pentru că nu au fost lăsaţi să intre în local de agenţii de pază pe motivul consumului de alcool. Cei doi bărbaţi au refuzat să se legitimeze, fiind conduşi la secţie pentru clarificări. În cauză, a fost luată măsura sancţionării pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice", au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Managerul clubului susţine că afirmaţiile martorului nu se susţin. „Pentru că era deschis, doi bărbaţi au intrat în stare de ebrietate în local, au început să se certe în faţa barului, unul dintre ei a spart o sticlă şi au început să se certe şi să urle. Pentru că acest scandal să ia sfârşit imediat, am chemat paza. Nu acceptăm astfel de scene, iar clienţii noştri cunosc acest lucru. Nici nu poate fi vorba de sex în baie. Iar eu am destulă experienţă să îmi cam dau seama şi îmi cam cunosc de ani de zile clienţii”, a precizat managerul clubului într-un mail trimis redacţiei.

abonare newsletter