Actualitate

Taximetriştii, NERVOŞI pe „maşinile tari ale şmecherilor” din centrul oraşului şi pe Poliţia Locală. „Toată lumea-i ştie, dar NIMENI NU ÎNDRĂZNEŞTE să se lege de ei”

Un clujean este nemulţumit de modul în care-şi face datoria Poliţia Locală din Cluj – Napoca. El este revoltat de faptul că standurile de taxi din oraş sunt ocupate de „maşinile tari ale şmecherilor” care sunt parcate „fix în faţa crâşmelor de fiţe cu care este plin” Clujul.

Clujeanul face referire în mod special la standurile de taxi de la magazinul Central, Sora sau din Piaţa Mărăşti.

„Această sesizare se referă la Poliţia Locală, care în opinia mea nu-şi face datoria. Şi mă refer aici la standurile de taxi din oraş, care în mod frecvent, sunt ocupate de alte maşini decât taxiurile. În mod special este vorba de standurile din centru, de la Central, Sora sau Piaţa Mărăşti”, a spus bărbatul pe un site de reclamaţii şi sesizări.


Cetăţeanul nemulţumit a observat acest fenomen în special în zilele de vineri si sâmbătă seara când, susţine acesta, parcarea din centrul oraşului este goală, dar „şmecheria din ei (n.r.: din şmecheri) le cere să parcheze fix în faţa «crâşmelor» de fiţe”.

„În special vineri şi sâmbătă seara, standurile de la Central şi cel din centru, sunt ocupate de maşinile «tari» ale şmecherilor din oraş. Toată lumea-i ştie, dar nimeni nu îndrăzneşte să se lege de ei. Am înţeles, nu se mai pot ridica maşinile, dar măcar o amendă nu le poate da Poliţia Locală? Pentru că parcarea cu plata din centru e goală noaptea, dar şmecheria din ei le cere să parcheze fix în faţa «crâşmelor» de fiţe cu care este plin centrul”, a precizat clujeanul.


El îşi încheie sesizarea cu o întrebare adresată reprezentanţilor Primăriei.

„Oare chiar nu se poate face nimic, ca taximetriştii să-şi poată face meseria în mod decent în aceste zone?”, a concluzionat clujeanul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter