Actualitate

Pavilionul Concept Space din cadrul TiMAF a adus manifestările artistice în centrul orașului – GALERIE FOTO

O serie de evenimente interesante s-au petrecut anul acesta în cadrul festivalului TiMAF, de la spectacole, precum „Lord of the Dance” sau „Simfonia Filmelor”, până la evenimente dedicate, în special, tinerilor cum ar fi prestațiile live ale tinerilor DJ „Lost Frequencies” și „Aron Chupa”.

Pe lângă aceste evenimente, anul acesta, km 0 al festivalului este pavilionul „Concept Space” situat pe bulevardul Eroilor. Un concept futurist menit să aducă manifestările artistice, evenimentele culturale și diferite workshop-uri tematice în mijlocul clujenilor. Aceștia au avut ocazia să ia parte la evenimente interactive, pop-up party-uri, discuții cu vedete naționale și alte evenimente interesante.

Concept Space este un spațiu primitor, cu un design familiar fiind secționat în două spații elegante și delicate, unul fiind dedicat expozițiilor de artă, iar celălalt reprezintă o amenajare neconvențională a unei cafenele-biblioteci. Un concept complex care a adus o serie de evenimente variate, secționate în 4 mari categorii:


TiMAF Workshops – clujenii au avut oportunitatea de a participa la diferite workshop-uri tematice și ateliere menite să-i ajute pe tineri să îți descopere talentele și să își dezvolte o serie de abilități. Domenii precum, teatrul,  comunicarea, public speaking sau management au fost abordate în cadrul acestor workshop-uri.

TiMAF Weekend Stories – evenimentele care au avut loc sub egida Weekend Stories au fost dedicate discuțiilor libere cu persoane consacrate, atât la nivel local, cât și național. Prin intermediul acestor evenimente cei prezenți au avut ocazia să participe la discuții libere cu personalitățile sau să le adreseze anumite întrebări. Invitații la aceste evenimente au fost: Dana Rogoz, Mircea Bravo, Dragoș Stan, iar weekend-ul acesta clujenii pot să participe la o conferință cu actorul și regizorul Dorian Boguță.


TiMAF Expo – zona de expoziție din cadrul Concept Space a fost dedicată mai multor proiecte interesante, dintre care amintim: „Dizainăr in the House – un proiect al tinerilor design-eri de  produs; Lumină pentru România – expoziție de fotografie care reprezintă, de fapt, o campanie umanitară de strângere de fonduri sau proiectul Welcome, realizat de studenții de la UAD.

TiMAF Pop-Up Parties – în fiecare weekend (8-24 octombrie) clujenii au putut să participe la TiMAF Pop-Up Party în cadrul Concept Space. Aceștia s-au bucurat de o atmosferă unică într-un spațiu nonconformist, chiar în mijlocul orașului.


Pavilionul Concept Space își așteaptă vizitatorii și weekend-ul acesta.  O serie de evenimente interesante li se pregătesc clujenilor, de la party-uri la expoziții și conferința cu binecunoscutul actor și regizor Dorian Boguța.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF- aflat la cea de a V-a ediție are loc în perioada 1 – 31 octombrie în Cluj–Napoca.


Lansat sub sloganul „Let’s get ARTivated”, festivalul și-a propus să aducă arta în toate formele ei de manifestare mai aproape de locuitorii clujeni.

TiMAF 2015 înseamnă evenimente care să implice mai multe categorii de public, de la cel matur, consummator de evenimente culturale, până la cel  nespecializat. 

Etichete: 2015 timaf
Ultimele Stiri
abonare newsletter