Actualitate

Bicicliştii, nervoşi pe pietonii care se plimbă pe pistele speciale. Cer amenzi aspre: „Pe român trebuie să-l atingi la buzunar”

O biciclistă clujeancă este nervoasă pe pietonii care circulă pe pistele special amenajate pentru ei şi cere amenzi aspre pentru că „doar în acest mod se pot schimba mentalităţi”.

„Pista de biciclete din cartierul Grigorescu, malul Someşului, a devenit loc de promenadă pentru adulţi, copii, câini.  Nu este normal ca într-un oraş european să nu ai un loc unde sa te plimbi cu bicicleta fără să faci slalom printre câini şi oameni! Aceeaşi situaţie este şi în parcul de lângă Iulius Mall.  Pe pista de biciclete se plimbă cu cărucioarele, cu copii, samd. În ambele locuri sunt amenajate zone de promenadă”, spune clujeanca pe un site de reclamaţii şi sesizări.

Biciclista propune ca cei care umblă pe pista de biciclete să fie amendaţi iar din banii adunaţi să se aloce întreţinerii pistelor de biciclete.


„Nici nu vreau să mă gândesc cum arată pista de biciclete pe vreme bună!!! Este îngrozitor! Ar trebui să se aplice amenzi şi pentru această categorie de pietoni. Probabil doar în acest mod se pot schimba mentalităţi. Pe român trebuie să-l atingi la buzunar, doar atunci îşi schimbă atitudinea. Ati putea lua în considerare acest lucru, nu cred că ar strica nişte bani în plus la bugetul local.  Iar banii aceştia să se aloce întreţinerii pistelor de biciclete”, a concluzionat clujeanca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter