Actualitate

The Washington Times înregistrează prima lună profitabilă în 33 de ani

Publicaţia americană The Washington Times a încheiat luna septembrie cu profit. Aceasta este prima lună din întreaga istorie a ziarului de 33 de ani când nu înregistrează pierderi financiare.

sursa foto blogs.loc.gov sursa foto blogs.loc.gov

Se estimează că pierderile totale ale publicaţiei ajung la un miliard de dolari, aşa cum relatează chiar The Washington Times.

”Angajaţii muncitori şi proprietarii răbdători ai companiei au aşteptat pentru mult timp această zi. Foarte mulţi oameni au spus că este imposibil să devenim profitabili, ori că este incredibil de dificil în peisajul media actual”, a anunţat CEO-ul ziarului Washington Times, Larry Beasley.

În legătură cu datoriile Washington Times, care depăşesc un miliard de dolari, Beasley a declarat că: ”Ştiu că proprietarii vor avea răbdare cu noi că să-le returnăm banii”.

În 2012, Washington Times pierdea peste 2 milioane de dolari în fiecare lună. Însă, în doar trei ani, publicaţia şi-a dublat traficul pe pagina să şi a înregistrat prima lună profitabilă din întreaga sa istorie.

”Pentru atâţia ani, chiar decade la rând, s-a râs pe seama ziarului nostru, întrucât, atunci când am început, jurnalismul se concentra exclusiv pe prinţ şi noi nu reuşeam să fim profitabili. Dar acum concurăm cu o piaţă media mult mai vastă şi avem în sfârşit succes”, a susţinut o angajată a publicaţiei.

Etichete: profit
Ultimele Stiri
abonare newsletter