Actualitate

EBS, Leader IT Integrator susține inovația: lansarea Success Factors în România

EBS, parte din NTT DATA, Global IT Innovator și Global SAP Partner este prima companie IT ce lansează cea mai recentă inovație pe piața din România: Success Factors, recunoscută ca cea mai bună soluție SaaS HCM, la nivel mondial (conform Magic Quadrant Gartner 2013-2015).

Success Factors, companie a SAP, ofera o soluție de  gestionare a performanței și talentului resurselor umane, atât în varianta Cloud cât și Mobile, accesibilă și performantă, creată pentru orice tip de industrie sau linie de business.

EBS Romania, din Cluj, este primul partener SAP care a implementat soluția Success Factors, cu rezultate ce depășesc așteptările, într-un termen de doar 4 luni, pentru peste 700 de angajați. Modulele deja implementate sunt: Performance Management și JAM, urmând ca în faza a doua, să se implementeze Recruiting Management și On-boarding/Off-boarding. Rata adopției de către angajați este peste obiectivele setate, cu atât mai mult cu cât peste 80% dintre angajați se înscriu în generația Y (Millenials) cu preocupări intense în zona tehnologică și nevoi tot mai clare către flexibilitate.


EBS Romania pune la dispoziție un mix optim de expertiză și resurse înalt calificate, disponibile pentru implementare, integrare, migrare de date și suport, adresabilă oricărei companii și sector industrial.

Cu o experienţă de 15 ani în servicii IT, EBS s-a impus pe piaţa locală ca partener redutabil în domeniul soluţiilor și serviciilor integrate, portofoliul acoperind întregul ciclu de viață (Analiză, Design, Dezvoltare, Testare, Implementare, Suport): servicii de consultanță si analiză de business, soluții standard și la cerere (ERP: SAP, Silver Partner, Clarvision - propriu), servicii de testare, suport și managementul aplicațiilor și servicii Embedded.


Traiectoria ascendentă a EBS face ca la sfârșitul primului semestru din 2015 să înregistreze o cifră de afaceri de 11,6 milioane Eur, în creștere cu 12,4 %, față de perioada similară a anului trecut.

Începând cu 2013, EBS este o companie NTT DATA, parte a Nippon Telegraph and Telecom Corporation (NTT), cel mai mare concern japonez de telecomunicaţii din lume. Înfiinţată în 1988, NTT DATA, are sediul la Tokyo și își desfăşoară activitatea în peste 35 de ţări. Concernul furnizează servicii de primă clasă, de la consultanţă și dezvoltare de sisteme până la outsourcing de servicii IT. Aflat în topul mondial al furnizorilor de servicii IT, NTT DATA este un partener inovativ la nivel mondial, beneficiind de o rază de acoperire globală, dar și de competenţe locale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter