Actualitate

Hoţi prinşi, negustori necinstiţi

3 bărbaţi au fost prinşi de poliţie în timp ce furau dintr-un garaj de pe strada Fabricii.

3 bărbaţi au fost arestaţi preventiv 20 de zile pentru comiterea unui furt pe strada Fabricii. Aceştia au fost prinşi în flagrant în apropierea garajului din care au furat aparatură electrică. Uneltele şi aparatura furată de bărbaţii cu vârste cuprinse între 24 şi 42 de ani a fost de peste 2000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat integral de către poliţisti.

Arestarea vine în urma unei serii de activităţi suplimentare desfăşurate de cadre ale Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj în perioada 5-11 octombrie. Alte 3 persoane au fost arestate preventiv în această perioadă şi 8 au fost reţinute pentru 24 de ore.


Deşi nu se precizează numărul cadrelor de poliţie care au acţionat suplimentar celor deja mobilizaţi pe teren, comunicatul de presă emis de biroul de presă al IPJ Cluj menţionează că s-au efectuat 130 de controale şi 152 de filtre rutiere. În urma acestora, s-au constatat 32 de infracţiuni, de natură judiciară contravenţională sau rutieră, iar 8 dintre acestea s-au soldat cu reţineri de 24 de ore. 6 din persoanele identificate au fost arestate preventiv.

În intervalul 5-11 octombrie s-au aplicat 1215 sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, 170 au vizat deranjarea ordinii şi liniştii publice. Poliţiştii rutieri au aplicat 191 de sancţiuni, dintre care 7 pentru condus asociat cu consum de alcool. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter