Actualitate

Pasionaţii de liniuţe de pe Dorobanţilor, amendaţi de poliţişti

Polițiștii rutieri au acționat în zona străzii Dorobanților, din municipiul Cluj-Napoca, pentru impunerea legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulaţie.

“În noaptea de 1 spre 2 octombrie, între orele 23:00-02:00, polițiștii de la Rutieră au acționat în zona străzii Dorobanților pentru impunerea legislației rutiere şi prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost verificate 55 de autovehicule, impunându-se aplicarea unui număr de 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 5.000 de lei. Cele mai multe dintre acestea au fost aplicate pentru conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice, lipsa asigurării obligatorii și acces interzis”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Totodată, au fost reținute 5 permise de conducere pentru alcool, nerespectarea culorii roșii a semaforului electric și neacordare de prioritate la pietoni. De asemenea, au fost reținute 4 certificate de înmatriculare pentru folii neomologate, inspecția tehnică periodică expirată și lipsa asigurării obligatorii, fiind reținute plăcuțe cu numărul de înmatriculare.


Mai mult, a fost depistat un tânăr care conducea un autovehicul în timp ce avea permisul de conducere a anulat, întocmindu-i-se dosar penal.

“Poliţiştii continuă acţiunile pentru a-i determina pe conducătorii auto să adopte o comportament preventiv în trafic şi pentru a conştientiza pericolele la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere”, au mai precizat aceştia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter