Actualitate

Ziua Naţională a Germaniei, sărbătorită de Aeroportul Internaţional Cluj

Aeroportul Internațional Cluj “Avram Iancu” a fost astăzi gazda celui de-al treilea eveniment public din cadrul proiectului “Fly&Share Cluj”.

Evenimentul a avut loc cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a Republicii Federale Germania şi s-a aflat sub cupola proiectului Cluj-Napoca – Capitala Europeană a Tineretului în 2015. Directorul Aeroportului David Ciceo a anunțat că instituția pe care o conduce va include anul viitor un nou zbor și anume spre Memmingen.

“Proiectul demarat de aeroport la data de 15 iunie 2015, cunoaşte o nouă etapă prin organizarea împreună cu Consulatul Republicii Federale Germania de la Sibiu a acestor acţiuni menite să atragă atenţia asupra relaţiilor economice, culturale şi turistice existente între regiunea Transilvania și Germania”, au spus reprezentanții Aeroportului.


La eveniment au participat Consulul Republicii Federale Germania la Sibiu Judith Urban, reprezentanmți ai mediului cultural, academic și de afaceri german din Cluj, precum și reprezentanți ai instituțiilor partenere aeroportului în această campanie.

“Ne bucurăm să fim astăzi aici alături de partenerii noştri germani şi nu numai, sărbătorind Ziua Naţională a Germaniei într-un context de aviaţie. Campania Fly&Share Cluj – Guten tag, Germany! reprezintă o ocazie unică de a atrage atenţia asupra importanţei relaţiilor economice, culturale, turistice dintre judeţul Cluj şi Germania şi de a promova cele 4 destinaţii germane disponibile de pe Aeroportul Cluj, precum și noua rută anunțată, Munchen Memmingen din luna martie 2016”, a declarat directorul Aeroportului Cluj David Ciceo.


Campania susține dezvolatrea rețelei de rute iar eforturile aeroportului sunt orientate către identificarea potențialului de piață neexploatat, în contextul în care Aeroportul din Cluj este al doilea ca mărime din România. În prezent, de pe aeroport sunt operate 23 de destinații regulate spre 11 țări de destinație.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Consulatul Republicii Federale Germania de la Sibiu.

Etichete: germania david ciceo
Ultimele Stiri
abonare newsletter