Actualitate

Șoferiță beată prinsă la volanul unei mașini. Avea o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

O conducătoare auto a fost prinsă sub influența alcoolului, în urma unei acțiuni în trafic a polițiștilor pentru prevenirea accidentelor rutiere.

La data de 28 septembrie, polițiștii au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor produse ca urmare a conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, în jurul orei 21:00, poliţiştii din Turda au depistat o conducătoare auto sub influența alcoolului.


Femeia de 36 de ani, din Turda, a fost depistată de polițiști conducând autoturismul pe strada Nicolae Titulescu din municipiu.

Aceasta avea o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. Polițiștii continuă acțiunile pentru a-i determina pe conducătorii auto să conștientizeze pericolele la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter