Actualitate

De la nunta fiicei primarului, direct la spital. Zeci de nuntaşi intoxicaţi în localitatea Chiuieşti

32 de persoane au ajuns duminică seara la spitalul din Dej după ce au participat la nunta fiicei primarului din localitatea Chiuieşti.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

La scurt timp după ora 17:30, când nunta a luat sfârşit, primelor persoane a început să li se facă rău şi să ascuze stări de greaţă, informează Dejeanul.ro.

În urma unui apel la 112, la Chiuieşti s-a deplasat o ambulanţă pentru a transporta trei persoane la spital, iar după aceea, rând pe rând, numărul nuntaşilor care s-au deplasat la spital a crescut.  


Se pare că la nunta respectivă, a fiicei primarului din Chiuieşti, au participat peste 500 de persoane, iar personalul medical de la spital, suplimentat din cauza acestei situaţii speciale, se aşteapta ca numărul intoxicaţilor să crească în orele următoare.

O echipă de la Direcţia de Sănătate Publică s-a deplasat atât la unitatea sanitară, dar şi la Căminul Cultural din Chiuieşti pentru a prelua probe şi a afla ce anume i-a intoxicat pe nuntaşi. Unii dintre ei cred că li s-a făcut rău din cauza mâncării, în timp ce alţii cred că de vină ar putea fi prăjiturile.


O femeie însărcinată şi doi copii au rămas internaţi la spital, starea lor fiind mai delicată.

Conform dr. Mihai Pandrea, managerul Spitalului Municipal Dej, celelalte cazuri au fost uşoare sau medii, pacienţii fiind lăsaţi să plece acasă după ce li s-a adiminstrat tratamentul.

abonare newsletter