monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Intersecția străzilor Avram Iancu – Calea Turzii, blocată de mașinile părinților care-i așteptau pe elevi. Ce „muncea” Poliția Locală în același timp - FOTO

Intersecția străzilor Avram Iancu și Calea Turzii a fost astăzi în jurul amiezii blocată minute în șir de părinții care-i așteptau pe cei mici să iasă de la școală.

Deși primarul Clujului Emil Boc promitea la începutul anului școlar că nu va tolera parcarea părinților care își iau copiii de la școală, realitata îl contrazice.

Astăzi în jurul amiezii mașinile erau parcate pe strada Avram Iancu pe trotuar, pe prima și a doua bandă, ceilalți participanți la trafic fiind nevoiți să se strecoare pe lângă mașinile care staționau.


Unde erau polițiștii locali? Împățeau amenzi în stânga și în dreapta amărâților și oamenilor fără un adăpost care vând vechituri în Piața Mihai Viteazu.

Polițiștii n-au ratat ocazia și s-au lăudat rapid printr-un comunicat de presă. Aceștia au întocmit 6 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, iar ca măsură complementară produsele destinate comercializării au fost confiscate. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 5.000 lei. 


Citește și: Poliția Locală i-a amendat pe amărâții care vând obiecte vechi în Piața Mihai Viteazu