Actualitate

Contre între clujenii care-şi parchează maşinile lângă Parcul Central, Poliţia Locală şi alţi şoferi: „Suntem prea mulţi pentru parcările existente”

Un clujean îi acuză pe poliţiştii locali că nu respectă legea. Totul a pornit de la o amendă pe care a primit-o după ce şi-a parcat maşina pe strada George Coşbuc.

„Domnule primar aş vrea să vă sesizez modul de lucru al Poliţiei Locale Cluj, care dă amenzi pentru că parcăm pe strada George Coşbuc partea cu stadionul către Someş, când mergem la nuntă sâmbăta. Suntem atâţia când sunt nunţile, prea mulţi pentru parcările existente...Şi Poliţia ne vede doar pe noi, limuzinele care se plimbă până la lac prin parc nu le amendează...Acest lucru s-a  întâmplat în aceaşi zi...De fapt problema Poliţiei Locale este să aducă bani la buget...nu să respecte legea pe care nici ei nu o respectă”, susţine Mocan Marius pe un site de reclamaţii şi sesizări.

Nu toţi clujenii sunt însă de acord cu Marius. Un clujean chiar se bucură de toată situaţia şi l-a îndemnat pe Marius Mocan să „ia un taxi”.


„Ba foarte bine vă face! Există parcare la Sala Polivalentă, la un minut de mers pe jos (100 m). Cine nu vrea să îşi lase maşina acolo poate pleca cu un taxi. Cred că este un efort minim ca maşinile să oprească la intrarea în parc doar cât să se dea jos pasagerii, iar apoi şoferii să îşi ducă maşina la acel parking”, i-a răspuns un clujean.

Poliţiştii locali i-au răspuns clujeanului nemulţumit şi susţin că îi sancţionează pe toţi şoferii care parchează ilegal „fără excepţie”, şi îi recomandă acestuia să-şi parcheze maşina în parkingul de la Cluj Arena sau de la Sala Polivalentă.


„Poliţiştii locali sancţionează şoferii care parchează ilegal, fără excepţie. În această zonă, aveaţi la dispoziţie două parkinguri - cel de la Cluj Arena şi cel de la Sala Polivalentă, în care vă puteaţi parca în siguranţă maşinile. Poliţia Locală monitorizează în permanenţă zona Parcului Central, mai ales la sfârşit de săptămână, când parcul este frecventat de un număr mare de clujeni”, au declarat reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter