Actualitate

S-au urcat beți la volan, dar au fost prinși de polițiști

Polițiștii clujeni au prins ieri 3 șoferi sub influenţa alcoolului. Unul dintre aceştia fusese implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Astfel, în jurul orei 05:00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un conducător auto de 28 de ani, din comuna Floreşti, sub influenţa alcoolului. Acesta, în timp ce se deplasa pe strada Fabricii, din Cluj-Napoca, ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Mai târziu, în jurul orei 20:00, poliţiştii au depistat un bărbat de 47 de ani, din comuna Floreşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.


De asemenea, în jurul orei 01:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, au mai depistat un bărbat de 38 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Eroilor, din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Etichete: ipj cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter