Actualitate

Halal cultură generală din partea tinerilor care au petrecut la UNTOLD: „Îmi place foarte mult muzica lui David Cameron” - VIDEO

Un grup de vloggeri clujeni numit „Stan şi Asociaţii” care realizează filmuleţe haioase a vrut să le testeze cultura generală a petrecăreţilor de la UNTOLD şi i-a întrebat dacă au auzit de melodiile unor preşedinţi americani morţi sau politicieni britanici. Răspunsurile au fost de pomină, dovedind lipsa culturii generale a petrecăreţilor de la UNTOLD Festival.

„Pentru un hipster adevărat, numele trupei sau artistului preferat trebuie să fie cât mai ciudat şi de care să nu fi auzit nimeni. Hai să vedem ce se întâmplă dacă întrebăm oamenii nişte nume de preşedinţi americani morţi sau premieri britanici din ultimii 25-30 de ani”, susţine cel care a realizat filmarea.

Un tânăr susţine că l-a auzit pe Eisenhower (n.red. fost preşedinte american) „doar la câteva party-uri”. „Melodiile celor de la Kennedy (n.red.: fost preşedinte american), Nixon (n.red.: fost preşedinte american) sau Eisenhower le-am auzit doar de câteva ori la nişte party-uri de la noi din oraş. Nu ştiu dacă sunt chiar genul meu, dar având în vedere cum este atmosfera aici cred că o să fie o chestie super tare. Trebuie să o încerci şi pe asta”, a spus un tânăr cu zâmbetul pe buze.


O altă tânără susţine este încântată de David Guetta sau Avicii, dar îi place şi muzica lui John Major. „Nu îmi place în mod special John Major ( n.red.:  John Major este un politician britanic care a fost premierul Marii Britanii). Îmi place în mod special David Guetta, Avicii, dar îmi place şi John Major. Ştii?”, spune tânăra.

Întrebată de tânărul blogger dacă a venit la festival să audă muzica lui Eisenhower sau John F. Kennedy, o tânăra a spus că a venit pentru „cei din state, nu pentru cei comerciali. Nu, nu-mi plac, dar o să mă duc la ei”.  Întrebată de preşedintele american Ronald Reagan ce părere are, tânăra a dat un raspuns halucinant: „e destul de ok, pare ok.”


Dintre toţi tinerii intervievaţi, doar o clujeancă a reuşit să-şi dea seama cine sunt „cântăreţii” despre care a fost întrebată. „Eu am făcut facultatea în Marea Britanie. Despre Margret Teacher (politician din Marea Britanie) se spune că toată lumea o consideră femeia de fier şi cred că-i un exemplu bun pentru tinerii britanici, iar despre Cameron ştiu că lumea este împotriva lui pentru că are nişte idei mai prostuţe”, a spus o tânără.

Ultimele Stiri
abonare newsletter