monitorulcj.ro Menu
Actualitate

(P) GENPACT sărbătorește un deceniu de succes în România – GALERIE FOTO

GENPACT, angajatorul care nu oferă doar joburi, ci oportunitatea unei cariere pe termen lung, aniversează 10 ani de prezență în România alături de cei peste 2.500 de angajați din București și Cluj. Compania marchează ocazia printr-o serie de evenimente speciale.

După o petrecere aniversară de-a dreptul spectaculoasă la București, a urmat pe 28 august cea de la Cluj, gândită în jurul ideii de „10 ani pe mare”.

Încă de la intrare, angajaţii, pregătiţi de eveniment şi în ţinute marinăreşti, au fost întâmpinaţi cu un decor personalizat, eşarfe cu logo-ul aniversar şi surprize tematice, toate menite să le reamintească faptul că succesul este un efort de echipă, de care te bucuri apoi tot în echipă.


Pescărușii, colacele de salvare, felinarele, ancorele, farurile și scoicile din decor, dar și celelalte surprize tematice au însuflețit întreaga noapte petrecerea pentru echipajul Genpact. Buna dispoziție a fost asigurată de trupa Royal Avenue printr-un extraordinar spectacol live.

Maratonul evenimentelor aniversare se derulează pe parcursul a cinci luni şi cuprinde petrecerile de vară ale companiei (Bucureşti, respectiv Cluj), un eveniment important de CSR în septembrie, lansarea unei platforme interne pentru angajaţi în septembrie-octombrie, un cocktail aniversar în octombrie şi petrecerea de Crăciun care încheie şirul evenimentelor.


**

Despre Genpact


Genpact este cel mai mare furnizor internaţional de servicii din România, pentru clienţi globali.

Compania oferă sprijin clienţilor săi, pentru ca aceştia să devină mai competitivi, prin intermediul soluţiilor inteligente şi inovative, adaptate nevoilor acestora. Genpact promite să genereze impact atât prin optimizarea costurilor, cât şi prin limitarea riscurilor.


La nivel global, Genpact numără peste 68.000 de angajaţi şi are un istoric pe piaţă de mai mult de 18 ani.

În Europa, suntem prezenţi în 5 ţări, având 12 centre operaţionale şi un număr de peste 4.000 angajaţi, furnizând servicii pentru mai mult de 50 de clienţi, în 20 de limbi diferite.


2015 reprezintă al zecelea an de succes al Genpact pe piaţa locală.