Actualitate

Directorul SRI Eduard Hellvig și jurnalistul clujean Rareș Bogdan, împreună în vacanță

Directorul SRI Eduard Hellvig se află în vacanță în Turcia împreună cu jurnalistul clujean Rareș Bogdan, de la Realitatea TV, a scris jurnalistul Mircea Marian pe o rețea de socializare. Purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava, a refuzat să comenteze informația.

De la stânga la dreapta: Călin Mitică, Cozmin Gușă, Octavian Hoandră, Rareș Bogdan și Eduard Hellvig De la stânga la dreapta: Călin Mitică, Cozmin Gușă, Octavian Hoandră, Rareș Bogdan și Eduard Hellvig

Împreună cu Hellvig și Rareș Bogdan se află și familiile lor.

Cei doi sunt legați de o prietenie mai veche. Presa a publicat fotografii cu cei doi după un meci de fotbal sau la o întâlnire cu Viorel Hrebenciuc și Andrei Marga.


Recent, un jurnalist de la realitatea Tv, Ovidiu Marincea, a fost numit consilier al lui Eduard Hellvig.

De asemenea, concediile lui Rareș Bogdan în țări exotice împreună cu Călin Mitică, acționar prin interpuși la Presa Zece SRL și omul de încredere al lui Vasile Blaga au făcut deliciul presei, care a publicat fotografii cu aceștia pe plajă sau la mese îmbelşugate. Presa Zece SRL este deținută de un anume Marius Baica și Ramona Valerica Diță. Marius Baica deține și Nova Cominvest, societate care a cumpărat 6,5% din acțiunile Remarul 16 Februarie de la Transferoviar, societăți controlate de Călin Mitică.


Jurnalistul clujean Rareş Bogdan a fost coleg de facultate şi de grupă cu Eduard  Hellvig şi a controlat în diferite perioade, direct sau indirect, cotidianul Ziua de Cluj şi agenţia de publicitate Trend Communication (în care este asociat şi cu colegul său de la Realitatea TV Octavian Hoandră, un apropiat al fostului ministru şi rector al UBB Cluj Andrei Marga).

Rareş Bogdan a preluat staţiile locale din Ardeal ale Realitatea TV, iar ulterior a devenit chiar director general al postului-mamă din Bucureşti unde realizează în prime-time emisiunea “Jocuri de Putere”.


Eduard Hellvig a fost un personaj important în timpul mandatului lui Crin Antonescu în fruntea PNL, mai exact pe vremea USL. Relaţia foarte bună avută cu fostul preşedinte al liberalilor l-a propulsat pe Hellvig în zona de decizie a PNL. Hellvig deține funcția de director al SRI din luna martie a acestui an.

Ultimele Stiri
abonare newsletter