Actualitate

Un bolnav psihic pipăie fetiţele. „Nu le fac nimic fetiţelor. Plăcerea mea e doar de a le atinge”

„Nu le fac nimic fetiţelor. Plăcerea mea e doar de a le atinge!…”, sunt cuvintele unui bărbat din Dej, bolnav psihic în acte, dar care se plimbă liber pe străzi şi abordează fetiţele de şcoală primară pe care le întâlneşte pe stradă.

Aşa începe sesizarea unei mame din Dej, care a povestit sperietura prin care a trecut atât ea, cât şi fetiţa ei în vârstă de şapte ani. Aceasta şi alţi câţiva părinţi au descris un bărbat din Dej, care cât e ziua de lungă se plimbă pe străzile oraşului, desculţ, la bustul gol, îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni scurţi de tip jeans.

Femeia le-a relatat jurnaliştilor de la dejeanul.ro că până acum, de două ori s-a întâmplat ca fiica ei să iasă în calea acestui bărbat, care a ţinut-o de mână pentru a nu fugi şi a pipăit-o. Speriată de urmările pe care ar putea să le aibă aceste ieşiri ale bărbatului asupra fiicei sale, femeia l-a urmărit şi l-a luat la rost. Răspunsul bărbatului diagnosticat cu schizofrenie a îngrozit-o pe femeie.


„Nu le fac nimic fetiţelor. Plăcerea mea este doar de a le atinge”, i-a replicat omul, care obişnuieşte să aştepte elevele Şcolii Gimnaizale Nr. 2 în păduricea care scurtează drumul dintre blocurile din cartierul Dealul Florilor şi şcoală, spune femeia. Aceasta spune că s-a întâlnit cu alte două mămici care i-au povestit că şi fetiţele lor au fost abordate de bărbatul respectiv şi speriate, au luat-o la fugă, s-au împiedicat şi au ajuns acasă cu julituri pe mare parte din corp.

Femeia care se teme să-şi mai lase copilul pe stradă în preajma casei spune că a sesizat poliţia în acest caz, iar cu toate că un echipaj s-a deplasat la faţa locului şi l-au dus pe bărbat la secţie, acesta se află în continuare liber pe străzi.


Conform spuselor femeii, poliţia i-ar fi spus că acesta poate fi internat cu forţa într-un spital de psihiatrie doar în urma mai multor plângeri depuse la Parchet.

De menţionat este faptul că bărbatul a mai fost internat pentru problema psihică pe care o are, dar de fiecare dată, după administrarea tratamentului a fost lăsat să plece acasă.


„Nu ştiu ce să fac în această situaţie. Se aşteaptă ca ceva rău să se întâmple şi abia apoi se vor lua măsuri cu siguranţă”, a conchis femeia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter