Actualitate

Sărbătoare în orașul Salinei!

Ediția a XV-a a Zilelor Municipiului Turda, desfășurată sub sloganul „Sărbătoare în orașul Salinei” ia startul vineri, 28 august. Pe scena amplasată în centrul oraşului vor cânta Voltaj, Proconsul, Horia Brenciu, ANER, Grimus, Șuie Paparude, Les Elephants Bizarres, Sava Negrean și Aurel Tămaș.

“Bugetul total alocat pentru formații și scenă se ridică la circa 40.000 de euro”, a precizat primarul Tudor Ștefănie. Din bugetul total al Zilelor Municipiului Turda din acest an, 180.000 de lei au fost alocați de la bugetul local, 80.000 de lei vor proveni din chirii (terenuri pentru comercianți), 79.000 de lei din sponsorizări (sume existente până în acest moment), la care se mai adaugă un contract de 20.000 de euro cu Kaufland.

„Măine debutează a 15-a ediție a Zilelor Municipiului Turda! Acest eveniment complex nu ar fi putut avea loc fără ajutorul sponsorilor și partenerilor noștri, cărora vrem să le mulțumim pentru aportul adus la cea mai mare Sarbatoare din Orașul Salinei!”, transmite municipalitatea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter