Actualitate

Se cer uniforme pentru şoferii CTP pentru „un plus de strălucire noilor autobuze”

Un clujean le propune autorităţilor locale să le cumpere uniforme şoferilor de pe mijloacele de transport public în comun pentru „a da un plus de strălucire noilor autobuze”.

Clujeanul se declară foarte mulţumit de noile autobuze pe care oraşul le are, dar consideră că uniformele pentru şoferi ar fi necesare şi i-ar impresiona pe turişti.

„Aproximativ toate ţările din sfera Uniunii Europene au transportul în comun bine pus la punct, iar Clujul se pare că se ridică la astfel de standarde vestice. Acolo toţi şoferii de autobuz/troleu/tramvai inspiră autoritate pentru că poarta uniformă. La Cluj, din păcate, şoferul de autobuz este doar şofer. Ar trebui să interveniţi cumva la CTP pentru această idee - ar da un plus de strălucire noilor autobuze. O uniformă este o uniformă, este ceva de bun gust, ar da bine în faţa turiştilor”, a spus un clujean pe un site de reclamaţii şi sesizări.


Directorul Companniei de Transport Public a precizat pentru Monitorul de Cluj că uniformele ar implica costuri în plus, însă propunerea va fi analizată în cadrul companiei.

„Nu vă pot da acum un răspuns pe loc. Situaţia implică costuri. Costumele trebuie întreţinute. Vă daţi seama că trebuie cumpărat o uniformă de vară şi una de iarnă. La Compania de Transport Public sunt peste 650 de şoferi. Deocamdată o să analizăm la nivelul companiei şi o să vă comunicăm”, a declarat directorul Companiei de Transport Public, Liviu Neag.

Ultimele Stiri
abonare newsletter