Actualitate

30 de studenţi ai UBB au participat la o tabără de vară în Hunedoara - FOTO

În perioada 27 iulie – 1 august, la Tabăra de practică şi agrement a UBB de la Baru din judeţul Hunedoara, s-a desfăşurat cea de-a treia ediţie a taberei de performanţă academică organizată de către conducerea universităţii în colaborare cu Consiliul Studenţilor din UBB.

La fel ca la ediţiile anterioare din 2013 şi 2014, 30 de studenţi de la mai toate facultăţile din UBB şi-au câştigat dreptul (prin competiţie deschisă) de a beneficia gratuit de o săptămână de vacanţă în una dintre cele mai moderne şi pitoreşti baze de agrement ale Universităţii Babeş-Bolyai.

Reprezentanţi ai conducerii universităţii şi studenţi deopotrivă s-au bucurat de o săptămână plină de evenimente academice şi de recreere.


Programul taberei a cuprins mai multe excursii la obiective istorice şi geografice de mare interes din judeţul Hunedoara: Castelul Corvinilor, Ulpia Traiana Sarmizegetusa, biserica de la Densuş, Peştera Bolii, drumeţii în Munţii Parâng şi escaladarea vârfului Retezat, rezervaţia de zimbri de la Haţeg şi altele.

Nu au lipsit din programul taberei întrecerile sportive, cuvenitul foc de tabără, workshop-urile dedicate unor probleme specifice studenţeşti, dar şi dezbaterile referitoare la problemele de identitate sau loialitate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter