Actualitate

Rupt de beat și fără permis, un bărbat s-a crezut viteaz. Într-un final a ajuns în pod

Un accident rutier a avut loc luni, 27 iulie, în jurul orei 15:00, pe raza comunei Fizeşu Gherlii, soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea unui autovehicul. Șoferul se afla sub influenţa alcoolului, iar permisul de conducere îi era suspendat.

Un bărbat de 63 de ani din Gherla, în timp ce conducea un moped prin comuna Fizeşu Gherlii, a pierdut controlul acestuia, intrând în coliziune cu un cap de pod.

„Poliţiştii au stabilit că acesta se afla sub influenţa alcoolului, iar dreptul de a conduce îi era suspendat. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului auto şi avarierea autovehiculului, valoarea pagubelor materiale fiind estimată la circa 700 de lei”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Etichete: sofer beat moped rutier
abonare newsletter